Acasă Anchete Interne Focuri de armă la frontiera cu Ucraina

Focuri de armă la frontiera cu Ucraina

DISTRIBUIȚI

145674 – 05042018  –Polițiștii de frontieră au folosit armamentul, fiind trase nouă focuri de armă în plan vertical, pentru reţinerea unui ucrainean, care a încercat să introducă ilegal în România, peste ”frontiera verde”, aproximativ 7.500 pachete cu ţigări de contrabandă, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România. 

Miercuri seara, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Dorohoi au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Racovăţ, mai multe persoane care au trecut fraudulos frontiera de stat în România, transportând colete voluminoase.

La somaţia verbală efectuată de polițiștii români, persoanele au încercat să fugă, profitând de întuneric şi vegetaţie, motiv pentru care a fost folosit armamentul.

A fost reținut un tânăr ucrainean, iar în apropierea zonei unde a fost reţinut bărbatul, polițiștii de frontieră au descoperit 15 colete, prevăzute cu chingi pentru transport.

Acesta a declarat că a fost contactat de un cetăţean ucrainean, care i-a propus, ca în schimbul sumei de 50 de euro, să transporte coletelor cu ţigări din Ucraina în România. Acum are deschis dosar de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.