Acasă Social Administratie Licitaţie pentru schimbarea decorațiilor oficiale

Licitaţie pentru schimbarea decorațiilor oficiale

DISTRIBUIȚI

145706 – 10042018 – Administrația Prezidențială a demarat o licitație pentru achiziția de servicii transformare decorații, în contextul introducerii coroanei regale în stema României.

Potrivit unui anunţ publicat pe SEAP, contractul acord-cadru pentru transformarea şi recondiţionarea decoraţiilor este estimat la circa 2,6 milioane lei, durata acestuia fiind de 48 de luni. ”În urma intrării în vigoare a Legii 146/2016 pentru modificarea Legii 102/1992 privind stema şi sigiliul statului, toate distincţiile aflate în uz trebuie să fie transformate în conformitate cu modelul actualizat al stemei de stat”, conform caietului de sarcini. „Cantitatea totală sau domeniul; cantitate minimă acord cadru: 221 decoraţii, cantitatea maximă acord cadru:13344 decoraţii, cantitate minimă a unui contract subsecvent: 1 decoraţie, cantitate maximă a unui contract subsecvent: 3336 decoraţii  valoarea maximă estimată a celui mai mare contract subsecvent: 654000 lei fără TVA. Nu se va organiza licitaţie electronică, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 11 mai, iar data limită de evaluare a ofertelor este 8 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.