Acasă Social Lucrări de întreţinere pe partea bulgară a podului Giurgiu-Ruse

Lucrări de întreţinere pe partea bulgară a podului Giurgiu-Ruse

DISTRIBUIȚI

146018 – 26042018 – Direcția Regională a Poliției de Frontieră Ruse a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că Agenția de Infrastructură Rutieră Ruse desfăşoară, în perioada 26-28.04.2018, lucrări de reparații la podul Giurgiu-Ruse.

Lucrările vor fi efectuate în intervalul orar 08.30-17.00 și vor fi semnalizate corespunzător.

Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontieră și arterele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea și ieșirea din țară.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.