Acasă Cultura/Media „Marșul supraviețuitorilor Holocaustului-să cunoaștem împreună”, 9-13 aprilie 2018, Polonia ...

„Marșul supraviețuitorilor Holocaustului-să cunoaștem împreună”, 9-13 aprilie 2018, Polonia .

DISTRIBUIȚI

145680 – 05042018  – Institutul ,,Euxodiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni din subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu Complexul Educațional Lauder-Reut va organiza „Marșul supraviețuitorilor Holocaustului-să cunoaștem împreună”, în perioada 9-13 aprilie 2018, în Polonia. Evenimentul are un caracter educațional și contribuie la cunoașterea unui episod dramatic al istoriei.

„Marșul supraviețuitorilor Holocaustului-să cunoaștem împreună” este un proiect educațional care a început în anul 1988 și la care vor participa tineri din peste 52 de țări.

Delegația din România va fi formată din elevi și profesori de la Școala Lauder-Reut din București, dar și din Republica Moldova.

Proiectul face parte din programul IEH ,,Caravana Identității Românești”, care cuprinde o serie de acțiuni culturale destinate promovării culturii române și consolidării identității naționale românești și se înscrie în Programul Strategic – Spațiul Cultural Comun Românesc – Centenar Marea Unire 1918 – 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.