Acasă Anchete Justitie Percheziţii DNA la domiciliul fostului ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu

Percheziţii DNA la domiciliul fostului ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu

DISTRIBUIȚI
Foto: Adevărul

145840 – 17042018 –  Fostul ministru de Finanțe, Sebastian Vlădescu, aflat în vizorul DIICOT, este cercetat într-un dosar de corupție în care s-ar afla și Sorin Boureanu, fratele fostului deputat Cristian Boureanu. Potrivit informaţilor vehiculate în presă, ar fi  vorba despre o anchetă privind activitatea unei firme cu profil medical.

Societatea i-ar aparţine lui Sorin Boureanu, fratele fostului deputat Cristian Boureanu, Sebastian Vlădescu având legătură cu această firmă.

Sebastian Vlădescu a fost ministru de Finanţe în Cabinetul Tăriceanu, din august 2005 până în aprilie 2007, când a devenit secretar de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor, şase luni mai târziu fiind eliberat din funcţie la cerere.  Vlădescu a ocupat această funcţie şi în cabinetul condus de Emil Boc. Până în acest moment,  DNA nu a comunicat niciun fel de informaţii referitoare la acest caz.

Sebastian Vlădescu este urmărit penal de DIICOT în dosarul Rompetrol II începând cu 2016, fiind acuzat de complicitate la delapidare si abuz in serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.