Acasă Anchete Interne Urmăriți international prinși la Oradea

Urmăriți international prinși la Oradea

DISTRIBUIȚI

 145834 – 17042018 –  Doi bărbați urmăriți internațional, pe numele cărora erau emise mandate de executarea a pedepsei cu închisoarea, au fost depistați de polițiștii din Bihor.

Luni, 16 aprilie a.c., polițiști ai Poliției Municipiului Oradea au depistat, în trafic, un bărbat de 52 de ani, din comuna Baciu, județul Cluj, urmărit internațional. Judecătoria Marghita a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnat la 3 ani, 9 luni și 20 de zile de închisoare, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier și a infracțiunii de înșelăciune.

Tot luni, 16 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia au identificat și reținut un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Diosig, județul Bihor, urmărit internațional. Judecătoria Oradea a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnat la o pedeapsă de 3 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cele două persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.