Acasă Anchete Interne 34 de persoane ascunse în interiorul unui automarfar

34 de persoane ascunse în interiorul unui automarfar

DISTRIBUIȚI

146098 – 03052018 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad au descoperit 34 de persoane din Iran şi Irak, care au încercat să iasă ilegal din ţară, ascunse în interiorul unui automarfar.

Evenimentul a avut loc la 2 mai, la orele 11.40, la P.T.F Nădlac II – I.T.P.F. Oradea, când s-a prezentat la ieşirea din ţară un bulgar de 51 de ani, la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, având ca însoţitor un francez de origine turcă, în vârstă de 59 de ani. Conform documentelor de însoţire a mărfii, acesta transporta paleţi cu serveţele, din Bulgaria pentru o societate comercială din Germania.

Poliţiştii de frontieră arădeni au găsit în interiorul camionului, ascunse, 34 de persoane, dintre care 19 bărbaţi, opt femei şi şapte minori, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, iar copiii între 3 şi 7 ani. Verificările preliminare au relevat faptul că cei în cauză sunt cetăţeni din Iran şi Irak, înregistraţi ca solicitanţi de azil în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.