Acasă Politic Dumitru Oprea: “Revolta pseudo-politicienilor PSD-ALDE în Anul Centenar”

Dumitru Oprea: “Revolta pseudo-politicienilor PSD-ALDE în Anul Centenar”

DISTRIBUIȚI

 146429 – 23052018“În vreme ce toată suflarea PSD-ALDE se dădea de ceasul morții să condamne încă o «lovitură de stat» dată de opoziție și președintele Iohannis, mai multe organizații civice din Moldova organizau un nou marș motorizat spre București. Scopul marşului era să atragă atenția asupra faptului că actuala coaliție nu mișcă un deget pentru a construi infrastructura prin care să lege cea mai săracă regiune a țării de Transilvania și Vestul Europei” transmite deputatul Dumitru Oprea printr-un comunicat de presă.

Astfel, potrivit deputatului, în Anul Centenar, cele mai importante proiecte ar fi trebuit să asigure investițiile în infrastructura mare, rutieră și de cale ferată, fără ca populația să ceară acest lucru în nenumărate rânduri, sub diverse forme: „Condamnarea la sărăcie a Moldovei, în lipsa autostrăzilor, este un lucru imposibil de combătut. A continua să trăim în Românii paralele, cu viteze diferite de dezvoltare reprezintă adevărata subminare a intereselor naționale. Faptul că PSD-ALDE, prin guvernele avute, şi-au dovedit incompetența în organizarea unor evenimente reale dedicate aniversării a 100 de ani de stat român modern ar putea fi transformat într-un avantaj. S-a stopat, astfel, risipa banilor publici pe evenimente în urma cărora nu rămâne nimeni cu absolut nimic. În schimb, societatea civilă încă îşi poate asuma un proiect de dezvoltare, prin acțiunea lor comună! Însă, spectacolul grotesc al pretinselor „lovituri de stat“, clamate de propaganda PSD-ALDE,  are un singur scop: inventarea unui dușman care nu lasă, chipurile, guvernanții să lucreze. Deşi sunt de doi ani la putere. Timp în care au «măturat» de la Palatul Victoria doi premieri și au pus în operă cea mai haotică guvernare din istoria noastră democratică” afirmă acesta.

“Iată cum, la 100 de ani de la Marea Unire, România are în fruntea sa pseudo-politicieni  și o culegere de minciuni pe post de Program de guvernare. Iar acest lucru nu este suficient, pentru că tot ei se revoltă și dau vina pe personaje imaginare pentru eșecul lor de a nu fi adevărați oameni de stat” conchide deputatul Dumitru Oprea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.