Acasă Anchete Interne Infracțiuni la regimul proprietății intelectuale

Infracțiuni la regimul proprietății intelectuale

DISTRIBUIȚI

 146383 – 21052018 – Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice și cei din Giurgiu, cu sprijinul polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și al Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul A.N.A.F., efectuează, la 21 mai, opt percheziții în București și în județul Giurgiu, într-o cauză care vizează infracțiuni la regimul proprietății intelectuale.

Activitățile sunt desfășurate într-o cauză penală, în care sunt cercetate infracțiuni ce ar fi fost săvîrșite la regimul proprietății intelectuale (”punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”) din Legea nr. 84/1998, privind mărcile si indicațiile geografice.

Sunt percheziționate centre de depozitare din apropierea unui complex comercial, locuințele persoanelor care coordonează activitatea infracțională, precum și sediul societății comerciale în cauză.

La acțiune participă polițiști din cadrul Serviciului de Intervenţii și Acţiuni Speciale și polițiști cu atribuții de investigare a criminalității economice din cadrul Poliției Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.