Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Săptămână de patru zile la IPJ Ilfov

Săptămână de patru zile la IPJ Ilfov

DISTRIBUIȚI

 146388 – 22052018 – În perioada 21 – 25 mai   a.c., polițiștii ilfoveni desfășoară activități de prevenire în mai multe localități  din județul Ilfov, în cadrul unui  plan  amplu  desfășurat la nivel național.

Polițiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, împreună cu poliţişti din cadrul Formaţiunilor de Ordine Publică – Ilfov, desfășoară în această săptămână în baza planului denumit ”Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, activități de prevenire a delincvenței juvenile,victimizare a minorilor, infracțiunilor contra patrimoniului, violenței domestice  și a evenimentelor rutiere.

La 21 mai, polițiștii din Ilfov, în colaborare cu polițiștii Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, au organizat o activitate cu caracter preventiv care a vizat segmente precum: răspunderea penală, delincvența juvenilă în localitatea Buftea, cu 60 de elevii din cadrul Liceului ”Barbu A.Stirbey”.

Polițiștii continuă activitățile de prevenire în umătoarele zile și vor organiza întâlniri cu elevi din instituțiile de învățământ pe tema prevenirii consumului de droguri.

De asemenea, o zi va fi destinată unei activităţi cu scop preventiv în care vor fi distribuite pliante şi vor fi oferite cetăţenilor recomandări pe tema furturilor din locuinţe.

Pe 25 mai a.c., se va desfăşurarea o acțiune de informare pentru prevenirea şi reducerea accidentelor rutiere având drept cauză generatoare indisciplina pietonală, ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie.

Activitățile programate în această săptămână se vor desfăşura în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Ilfov, cu poliţiştii Direcției Investigații Criminale precum și cu lucrători din cadrul  Centrului  de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog-Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.