Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Se întâmplă frecvent în Ilfov: Beți, fără permis, cu mașinile neînmatriculate

Se întâmplă frecvent în Ilfov: Beți, fără permis, cu mașinile neînmatriculate

DISTRIBUIȚI

146384 – 21052018 –  În ultimele săptămâni, polițiștii din Ilfov au prins tot mai mulți indivizi care, cu mult tupeu, circulă pe drumurile naționale la volanul unor autoturisme neînmatriculate, fără a avea permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

La 20 mai a.c., în jurul orelor 14.00, un individ de 46 de ani, din orașul Bolintin-Vale, județul Giurgiu, a condus un autoturism, în comuna Clinceni, pe șoseaua Clinceni – Ordoreanu, din direcția Clinceni către Ordoreanu, și a pierdut controlul autoturismului părăsind partea carosabilă. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că giurgiuveanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constat că acesta avea o alcoolemie de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orelor 23.00, un individ din București, de 39 de ani, a condus un autoturism, pe raza comunei Afumați, pe Drumul Național 2, dinspre București către Urziceni și a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.  Acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe interzise, motiv pentru care polițiștii au întocmit un dosar penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii din Voluntari.

În aceeași zi, la orele 23.40, polițiștii din Măgurele au depistat în trafic, pe Șoseaua Atomiștilor, un tănăr, de 18 ani, din București, în timp ce conducea un autoturism din direcția Măgurele către București. Acesta nu poseda permis de conducere, iar autoturismul nu este înmatriculat, având numerele de înmatriculare false.

Nu în ultimul rând, în jurul orelor 22.30, în aceeași zi, un individ de 41 de ani, din comuna Snagov, a condus un autoturism pe Drumul Național 1, în localitatea Tâncăbești, iar în dreptul km 28 + 700 m, a lovit partea laterală a unui alt autoturism, fără să oprească. Polițiștii din Snagov l-au prins pe individ pe Drumul Județean 101B, în localitatea Ghermănesti, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere. Mai mult, polițiștii au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.