Acasă Anchete Interne 82 de perchiziții în șase județe

82 de perchiziții în șase județe

Cum se mai obține permisul de conducere

DISTRIBUIȚI

147105 – 11072018 – La 11 iulie, ofițeri de poliție din cadrul DGA Mureș participă, alături de polițiști de la IPJ, la 82 percheziții la o instituție publică, la sediile unor firme, precum și la domiciliile unor persoane fizice din județele Mureş, Sibiu, Braşov, Hunedoara, Bihor, Satu Mare. Perchezițiile se derulează într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracțiuni de corupție și evaziune fiscală cu implicarea unor funcționari publici și a altor persoane fără calitate specială, în vederea promovării probei practice de obţinere a permisului de conducere.

Totodată, din cercetările efectuate a mai rezultat faptul că unul dintre funcționarii publici este implicat în operaţiunile unor societăți comerciale de pe raza judeţului Mureş care au ca obiect de lucru achiziţionarea şi comercializarea de produse de panificaţie de la diferiţi producători din ţară. Aceștia vindeau produsele obţinute, fără întocmirea de documente justificative, pentru a se sustrage de la obligaţiile de plată către bugetul general consolidat al statului.

La activități participă ofițeri de poliție judiciară ai D.G.A. din cadrul Serviciilor Județene Mureş, Alba, Braşov, Bistriţa Năsăud, Bihor, Cluj, Hunedoara, Harghita, Sibiu şi Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.