Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov „Campion” la viteză rămas fără permis (VIDEO)

„Campion” la viteză rămas fără permis (VIDEO)

DISTRIBUIȚI
sursa foto: IPJ Ilfov

147225 – 23072018 – Un bucureștean de 22 de ani a fost surprins duminică, de polițiștii ilfoveni, pe Centura Capitalei, în timp ce conducea cu 216 km/oră în apropiere de Otopeni.Viteza  înregistrată este un record, viteza maximă admisă fiind de 90 de km/oră pe respectivul tronson de drum.

Pentru depășirea vitezei legale cu 126 de km peste limita admisă, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Poliția reamintește că viteza mare și neadaptarea la condițiile de trafic reprezintă una din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Viteza crește distanța de frânare necesară opririi autoturismului în siguranță și agravează efectele accidentelor rutiere.

Se recomandă șoferilor păstrarea în mers a unei distanțe suficient de mare pentru a putea opri în condiții de siguranță și să circule cu viteză moderată! Viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum și trafic poate genera accidente grave de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.