Acasă Anchete Interne Delegație franceză la Poliția Română

Delegație franceză la Poliția Română

DISTRIBUIȚI

147026 – 05072018 – La 5 iulie, adjunctul inspectorului general al Poliției Române, comisar-șef de poliție Florian Dragnea, a primit, la sediul Poliției Române, vizita de lucru a unei delegații franceze, conduse de colonelul Jacques Diacono, șeful Oficiului Central de Luptă Împotriva Daunelor Aduse Mediului și Sănătății Publice din Franța. Vizita de lucru a avut ca scop consolidarea relațiilor de cooperare dintre Poliția Română și autoritățile franceze în domeniul prevenirii și combaterii faptelor care aduc atingere mediului înconjurător.

Dragnea a subliniat faptul că schimbul de date și informații între autoritățile de aplicare a legii s-a dovedit, de-a lungul timpului, eficient în combaterea criminalității și și-a exprimat încrederea că întâlnirea de lucru va contribui la creșterea eficienței activităților pe care autoritățile din ambele state le desfășoară pentru creșterea siguranței mediului înconjurător.

La rândul său, colonelul Jacques Diacono și-a exprimat dorința ca parteneriatul cu Poliţia Română să continue la aceleași standarde ridicate.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte referitoare la protejarea mediului ambiant, prin raportare la protecția fondului forestier și piscicol, prevenirea contaminărilor cu substanțe toxice sau a traficului cu medicamente.

Cei doi oficiali și-au manifestat disponibilitatea de a dezvolta parteneriatul interinstituțional, în spiritul valorilor comune de siguranță pentru mediu și oameni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.