Acasă Anchete Justitie Director la Cancelaria președintelui Camerei Deputaților, audiat la DIICOT

Director la Cancelaria președintelui Camerei Deputaților, audiat la DIICOT

DISTRIBUIȚI
foto:comisarul.ro

 146915 – 02072018 –  Paul Ionescu, director la, cancelaria președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost audiat luni dimineața, timp de o oră și jumătate, în calitate de martor la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT) într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani instrumentat de serviciul de macro criminalitate economică – financiară. La ieșirea de la audieri, Paul Ionescu a declarat că ”dosarul nu este din zona politică sau parlamentară”, precizând că nu poate furniza nici un detaliu din acest dosar.

Potrivit declarației de avere din iunie 2018, Paul Ionescu nu deține în proprietate clădiri sau terenuri, dar raportează un garaj în suprafață de 13,91 mp în București. Ionescu mai declară două mașini, un Renault Megane din 2002 și un Peugeot 508 din 2012. Ionescu are un credit la BRD contractat în 2017 și scandent în 2022 în valoare de 63100 de lei.

Potrivit declarației de avere din 2015, Ionescu P. Paul Mihail a lucrat la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Potrivit acestei declarații de avere, Ionescu Paul Mihail a încasat venituri salariale în anul fiscal anterior de la Niro Investement SA (13.949 lei), de la Fundația pentru Tineret a Municipiului București (3.600 lei), de la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (6.639 lei) și de la SC Caravelle SRL (327 de lei).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.