Acasă Externe Reuniuni în ziua a doua a Summitului NATO

Reuniuni în ziua a doua a Summitului NATO

DISTRIBUIȚI
foto: facebook.com

 147116 – 12072018 – Partenerii externi ai NATO se vor afla în centrul atenţiei celei de-a doua zile a Summitului Alianţei, care se desfăşoară la Bruxelles.

Situaţia de securitate din Afghanistan şi eforturile de reglementare a conflictului din acea ţară vor fi discutate cu preşedintele acestei ţări, Ashraf Ghani.

Securitatea în zona Mării Negre – care este şi una dintre priorităţile României – va fi discutată în cadrul unei întâlniri, în marja summitului, la care participă şi doi parterneri ai Alianţei din regiune – Ucraina şi Georgia.

Partenerii externi ai NATO se vor afla în centrul atenţiei celei de-a doua zile a summitului Alianţei, care se desfăşoară la Bruxelles. Situaţia de securitate din Afganistan şi eforturile de reglementare a conflictului din acea ţară vor fi discutate cu preşedntele acestei ţări Ashraf Ghani.

Securitatea în zona Mării Negre, care este una şi din priorităţile României, va fi discutată în cadrul unei întâlniri, în marja summitului la care participă şi doi parteneri ai Alianţei din regiune: Ucraina şi Georgia.

E pentru prima dată când cele două ţări participă la o reuniune distinctă dedicată evoluţiilor de securitate din regiunea Mării Negre.

Această reuniune va oferi un prilej pentru discuţii aplicate privind evoluţiile sitaţiei de securitate din regiune, precum şi de reafirmarea sprijinului NATO pentru cei doi parteneri, noteaza romania-actualitati.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.