Acasă Economie Se schimbă din nou Codul Fiscal

Se schimbă din nou Codul Fiscal

DISTRIBUIȚI
foto: profit.ro

 147266 – 25072018 – De anul viitor se schimbă din nou Codul Fiscal. Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marți seară, că în cadrul ministerului are loc o analiză comparativă pe Codul Fiscal și pe Codul de Procedură Fiscală în vederea aplicării unui noi cadru fiscal de la 1 ianuarie 2019.

”Se ia articol cu articol, dacă e vreo propunere de făcut și care sunt argumentele. Lucrăm foarte mult și deschis cu tot ce înseamnă mediul economic, am invitat structurile asociative, de la Comisia din Parlament de Buget-Finanțe ale ambelor Camere, pentru ca la final de an să avem un proiect de lege și pe un Cod Fiscal și pe Procedură Fiscală”, a spus Teodorovoci.

În toamnă, ulterior analizei Ministerului de Finanțe, vor fi prezentate o serie de concluzii, urmând ca de la 1 ianuarie 2019 să fie aplicat noul cadru fiscal. ”De la 1 ianuarie 2019 trebuie să rămână așa cum ele se fac. Au fost multe modificări ale Codului Fiscal și trebuie să așezăm aceste modificări într-o formă consolidată ca să se știe despre ce se discută când vine vorba despre zona fiscal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.