Acasă Social Administratie Urs rătăcit în Miercurea Ciuc

Urs rătăcit în Miercurea Ciuc

DISTRIBUIȚI
foto:stirileproyv.ro

 147505 – 22082018 – În cursul dimineții de ieri un urs s-a rătăcit pe teritoriul orașului Miercurea Ciuc unde a pătruns în mai multe gospodării. Din fericire ursul nu a atacat nici o persoană. Traseul parcurs de urs, respectiv procedura de neutralizare a acestuia au fost urmărite de mai multe organe de presă.

Ministerul Mediului a intervenit de această dată prompt și a emis autorizația de neutralizare a ursului care a pătruns în spațiile locuite. ”Toată lumea a avut ocazia de a se convinge că cu ursul nu-i de glumă! S-a confirmat și de reprezentații asociației de vânătoare, că în mare parte din cauza curioșilor și a celor în căutare de senzațional, în trei sau patru situații nu au putut neutraliza ursul”, a afirmat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.

Președintele consiliului județean nu a sprijinit niciodată participarea reprezentanților mass-media la vreo acțiune de neutralizare sau relocare a exemplarelor de urs, chiar și reporterului New York Times i s-a refuzat cererea de a participa la o astfel de activitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.