Acasă Politic Firea zice că Dragnea a stabilit singur lista pentru europarlamentare

Firea zice că Dragnea a stabilit singur lista pentru europarlamentare

DISTRIBUIȚI

  147794 – 20092018 –   Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, a afirmat că Liviu Dragnea a stabilit singur lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, fără a se consulta cu ceilalţi membri.

”Nu mi se pare normal să discut – şi eu, şi alţi colegi de-ai noştri – cu mulţi oameni din ţară care ne spun ‘Ştiţi, eu sunt de acord cu principiile enunţate de voi, dar nu pot să spun nimic, pentru că sunt pe primele trei locuri la europarlamentare.’ Nu cred că este normal ca domnul Dragnea să facă singur lista de europarlamentare, aşa cum a făcut acum. Pentru că dumnealui are deja o listă în cap, pe care nu a consultat-o cu nimeni şi le-a promis tuturor: ‘Tu să stai cuminte, că eşti printre primele trei locuri’” a declarat Firea, miercuri seara, la România TV.

Întrebată dacă Liviu Dragnea doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale, Firea a replicat că liderul PSD se pregătea pentru acest lucru.”Din discuţiile avute anterior acestor momente, da (doreşte să candideze la prezidenţiale, n.r.). Se pregătea pentru o candidatură. E adevărat, nu era decisă într-un for statutar, încă. Se discuta. Bine, era şi prematur. Se discuta despre această candidature”, a spus Firea, citată de Agerpres.

Pierde Dragnea Parlamentul?

O listă cu semnăturile a aproximativ 80 de parlamentari anti-Dragnea va fi prezentată înainte de Comitetul Executiv al PSD, scrie Comisarul.ro, iar dacă președintele partidului nu va demisiona, jumătate dintre ei se vor înscrie luni în partidul lui Victor Ponta, Pro-România.

Parlamentarii care își vor asuma scrisoarea anti-Dragnea în ședința conducerii, publicată deja, sunt din Olt, București, Ilfov, Dâmbovița, Ialomița, Caraș-Severin, Argeș, Giurgiu, Călărași, Mehedinți, Bistrița, Brăila, Vaslui, Buzău, Constanța, Tulcea, Timiș, Vrancea, Iași și Botoșani, mai afirmă sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.