Acasă Social Trafic restricționat în Capitală de Zilele Bucureștiului

Trafic restricționat în Capitală de Zilele Bucureștiului

DISTRIBUIȚI

 147817 – 21092018 – Conform Brigăzii Rutiere, de vineri seara, de la ora 17,00, și până luni dimineața, la ora 6,00, va fi restricționată circulația pe bd. Unirii, tronsonul cuprins între bd. I. C. Brătianu și Piața Constituției, precum și pe bd. Libertății, tronsonul cuprins între bd. Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie.

Miercuri, la ora 6,00, a fost restricționată circulaţia pe banda I de pe bd. Libertăţii, sensul de deplasare dinspre bd. Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie. Restricţia va fi valabilă până pe 25 septembrie, la ora 6,00.

Zilele Bucureştiului au loc în acest weekend în Piaţa Constituţiei.

Evenimentul va fi deschis vineri cu un concert extraordinar al maestrului Gheorghe Zamfir. Din program fac parte folclor autentic, muzică simfonică şi muzică de film, genuri muzicale interpretate alături de orchestră, tenori şi soprane de renume, precum şi alţi interpreţi recunoscuţi la nivel mondial.Artistul francez Enrico Macias se alătură maestrului Gheorghe Zamfir pentru un duet de excepţie.

Sâmbătă va avea loc finala celei de a V-a ediţii a evenimentului iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari show-uri de 3D videomapping din lume. Concursul internaţional va aduce design-ul, arta şi spectacolul pe faţada de 23.000 de metri pătraţi a Palatului Parlamentului.

Cele 10 echipe finaliste ale căror lucrări vor fi prezentate la iMapp Bucharest 2018 sunt: Sila Sveta din Rusia, Go2 Productions din Canada, LosRomeras and OTUCINEMA din Spania, NullPixel din Mexic, SKG Media din China, United Motion Labs din Austria, Mindscape Studio din România, OCUBO din Portugalia, ArtZebs din Ucraina şi Vision Impossible din Olanda.

Cel mai aşteptat concert de la Zilele Bucureştiului va avea loc duminică şi va fi susţinut de Rod Stewart. Artistul britanic va concerta pentru prima dată, după 23 de ani, în România, în Piaţa Constituţiei. În deschidere va urca pe scenă trupa Vunk.

Tema ediţiei din 2018 este dedicată Centenarului Marii Uniri: „Albastru. Galben. Roşu. Un secol de modernitate în România”. Accesul la toate evenimentele din Piaţa Constituţiei este gratuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.