Acasă Politic Ana Birchall: România susține obiectivul strategic al Republicii Moldova privind integrarea europeană 

Ana Birchall: România susține obiectivul strategic al Republicii Moldova privind integrarea europeană 

DISTRIBUIȚI

 148221 – 23102018 – Viceprim-ministrul Ana Birchall a avut, marți, 23 octombrie a.c., o întrevedere cu viceprim-ministrul pentru integrare europeană al Republicii Moldova, Iurie Leancă, pe agenda discuțiilor aflându-se teme relevante în relația bilaterală precum integrarea europeană a Republicii Moldova și aprofundarea dialogului politic bilateral.

Vicepremierul român a transmis salutul prim-ministrului României și interesul Guvernului Dăncilă de a continua dialogul pentru aprofundarea și consolidarea Parteneriatului Strategic cu Republica Moldova.

Oficialul român a subliniat că ”România susține Republica Moldova în parcursul său european, pe care îl dorim a fi ireversibil”, în baza Parteneriatului nostru Strategic pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. ”Doar opțiunea europeană poate aduce răspunsuri concrete la așteptările de prosperitate, siguranță, stabilitate ale cetățenilor Republicii Moldova”, a transmis Ana Birchall omologului moldovean.

Totodată, Ana Birchall a evidențiat că susținerea parcursului european al Republicii Moldova va continua să fie ”una dintre prioritățile României, inclusiv în perioada următoare”.

De asemenea, în cadrul discuțiilor a fost reiterată dorința comună pentru aprofundarea și consolidarea dialogului bilateral la toate nivelurile.

 

celebrity wigs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.