Acasă Externe Belgia: Greva angajaților Companiei Aviapartner

Belgia: Greva angajaților Companiei Aviapartner

DISTRIBUIȚI

 148282 – 29102018 – Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc în Regatul Belgiei că angajații companiei Aviapartner care operează pe aeroportul Bruxelles – Zaventem, au intrat într-o grevă spontană pentru o durată nedeterminată.

Compania furnizează servicii de gestiune și manipulare a bagajelor pentru unele dintre companiile aeriene care asigură zboruri de pe Aeroportul Zaventem. Companiile aeriene Tarom si Blue Air, care operează zborurile din Belgia către România de pe Aeroportul internațional Bruxelles (Zaventem) nu sunt afectate de grevă.

Ministerul Afacerilor Externe  recomandă tuturor celor care călătoresc înspre sau dinspre direcția Bruxelles să contacteze compania aeriană la care vor zbura sau să verifice în prealabil pagina de Internet a aeroportului Bruxelles – www.brusselsairport.be. Totodată, este de preferat evitarea călătoriei  cu bagaje de cală.

Cetățenii români, afectaţi de situaţia din atenţionare, pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040 şi +32 (0)2 344 1658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii României în Revatul Belgiei: +32(0)2 344 0854.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.