Acasă Politic Firea nu mai are majoritate în Consiliu General

Firea nu mai are majoritate în Consiliu General

DISTRIBUIȚI

  148193 – 22102018 – Patru consilieri generali au fost excluși vineri din partid, după cum anunță pe Facebook PSD Sector 5. Acestia sunt sustinatori ai Gabrielei Firea, in timp ce presedintele PSD Sector 5, primarul Daniel Florea, este sustinator al lui Liviu Dragnea. De altfel, Florea, care țintește șefia PSD București, a cerut, la ultimul CEX al PSD excluderea din partid a lui Firea.

”In sedintele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent si Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, in unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuta Doina, Pavel Marius Adrian, Sandulescu Nina si Suhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate impotriva intereselor legitime ale cetatenilor Sectorului 5, care i-au trimis sa ii reprezinte in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Daca sanctiunea de retragere a sprijinului politic, aplicata acestora la inceputul lunii aprilie 2018, ar fi fost pusa pe ordinea de zi a PSD Bucuresti si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, nu ar fi fost posibila aceasta jignire incalificabila adusa celor peste 300.000 de oameni care traiesc in Sectorul 5 al Capitalei”, anunta PSD Sector 5.

Pretextul invocat este faptul ca acesti consilieri au votat ca Sectorul 5 sa nu primeasca niciun leu din fondul aflat la dispozitia Consiliului General al Capitalei.

Conform legii statutului alesilor locali, consilierii locali sau generali isi pierd aceasta calitate daca sunt exclusi din partidul pe listele caruia au ajuns in functie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.