Acasă Anchete Justitie I-a sosit ceasul și lui Lazăr?

I-a sosit ceasul și lui Lazăr?

DISTRIBUIȚI
Foto: Cotidianul.ro

  148218 – 23102018 – Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va anunta miercuri, la orele 18.00, rezultatul evaluarii in cazul procurorului general Augustin Lazar. Imediat dupa aceea, Toader va intra in concediu pentru inca doua zile.

Decizia de evaluare a procurorului general Augustin Lazar nu a venit din senin, declara, la finalul lunii august, ministrul Justitiei, sustinand ca a observat o indepartare progresiva a activitatii Ministerului Public de rolul sau constitutional. El a precizat atunci ca va prezenta rezultatul evaluarii in maxim 30 de zile.

”Decizia de demarare a procedurii de evaluare a procurorului general nu a venit nici din senin, nici circumstantial. Am observat de-a lungul timpului si dvs cum Ministerul Public s-a indepartat treptat, treptat de la rolul constitutional. Eu am observat cum activitatea Ministerului Public s-a indepartat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor si libertatilor omului. Criteriile sunt cele din lege, in maxim 30 de zile voi prezenta rezultatul. Nu spun acum ca va fi pozitiv sau negativ. Voi face o radiografie si voi trage o concluzie”, declara Toader.

Hair Replacement Australia

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.