Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Nu te pune cu Poliția Ilfov

Nu te pune cu Poliția Ilfov

DISTRIBUIȚI

  148125 – 17102018 –   Poliţiştii ilfoveni s-au autosesizat după ce pe Facebook a apărut un film cu un agent care încearcă să legitimeze o femeie. El o întreabă de mai multe ori în ce an s-a născut, iar femeia spune că nu ştie. Când a vrut să se îndepărteze, poliţistul a bruscat-o, trăgând-o de braţ şi strigând la ea să stea pe loc.

”Unde te crezi, vrei să te bag în portbagaj aşa bătrână cum eşti? A dracu’, mă! Ia vezi cum faci cu mine, că nu te joci cu mine. (…) Ai impresia că vorbeşti cu vecina tu”, spune poliţistul, potrivit filmuleţului postat pe Facebook.

Potrivit IPJ Ilfov, incidentul s-a petrecut luni dimineaţă în oraşul Voluntari, când poliţiştii au intervenit într-un conflict izbuncit între mai multe persoane. Unul dintre agenţi a încercat să o legitimeze pe femeie, însă aceasta ar fi refuzat. ”Poliţistul în cauză a procedat la legitimarea unei femei, implicate în acest conflict, iar întrucât aceasta nu a furnizat informaţii care să ducă la stabilirea identităţii, invocând diverse scuze şi încercând să plece de lângă echipajul de poliţie, poliţistul a utilizat forţa. În urma acestui eveniment, persoana în cauză nu a fost rănită”, transmite IPJ Ilfov.

Biroul Control Interne Ilfov a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de agentul de poliţie şi s-a sesizat din oficiu faţă de el, cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.