Acasă Anchete Prahova: Percheziţii la persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului

Prahova: Percheziţii la persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului

DISTRIBUIȚI

148222 – 24102018 – Miercuri dimineață, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează cinci percheziții la locuinţele unor persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului. Cinci persoane vor fi aduse, cu mandat, la audieri.

La data de 24 octombrie a.c., polițiștii din Prahova efectuează cinci percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuințe și societăți comerciale. Perchezițiile au loc în zone limitrofe municipiului Ploiești.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada septembrie – octombrie a.c., persoanele în cauză ar fi pătruns în mai multe societăți comerciale și locuințe, de unde ar fi sustras diverse bunuri. Ulterior, bunurile respective ar fi fost comercializate unor persoane din zonă. De asemenea, vor fi puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. La percheziții participă și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.