Acasă Sport România, rezultate foarte bune la Jocurile Invictus

România, rezultate foarte bune la Jocurile Invictus

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com

  148286 – 29102018 –  Echipa care a reprezentat România la Jocurile Invictus desfășurate, în perioada 20 – 27 octombrie, la Sydney, Australia, a obținut medalii și rezultate foarte bune la disciplinele la care au participat, după cum urmează:

La tir cu arcul olimpic, proba individuală, caporalul Eugen Pătru a reușit să obțină medalia de aur, iar în cadrul aceleiași discipline, dar pe echipe, maiorul Dănuț Nicola, plutonierul major Cătălin Pârvu și caporalul Eugen Pătru s-au clasat pe locul doi, obținând medalia de argint.

La tir cu arcul compound, echipa formată din colonelul (rtr) Dorin Petruț, colonelul Augustin Pegulescu și plutonierul major Ionuț Butoi au câștigat medalia de aur, iar la proba individuală, colonelul (rtr) Dorin Petruț a câștigat medalia de bronz.

La canotaj în sală, plutonierul adjutant Dumitru Paraschiva a obținut medalia de bronz la proba de 4 minute – anduranță, urmat de căpitanul Ciprian Iriciuc pe locul 4.

La înot, plutonierul adjutant (rz) Ionel Bida s-a calificat în finale la 50 de metri spate și 50 de metri bras unde a obținut locul 4 la ambele probe.

La atletism, plutonierul Bogdan Dragomir a obținut locul 5 în cadrul finalei de 200 de metri, iar locotenent colonelul Laurențiu Șerban a obținut locul 4 în cadrul finalei de 1500 de metri și același loc în finala de 400 de metri, la categoria sa.  De asemenea, plutonierul major Doru Hamza a ocupat locul 4 în finala de 1500 de metri, iar plutonierul Bogdan Dragomir s-a clasat pe locul 6 în cea de 100 de metri.

Jocurile Invictus promovează recuperarea militarilor răniți prin sport și încurajează depășirea propriilor limite prin efort susținut și creșterea încrederii în forțele proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.