Acasă Anchete Interne 30.000 de comprimate anabolizante, descoperite de poliţiştii de frontieră

30.000 de comprimate anabolizante, descoperite de poliţiştii de frontieră

DISTRIBUIȚI

 148491 – 13112018 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean bulgar care a încercat să introducă ilegal în țară 30.000 de comprimate care conţineau o substanță anabolizantă, fără a deţine autorizaţiile necesare.

În data de 12.11.2018, ora 09.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, un cetățean bulgar , în vârstă de 23 de ani, la volanul unui autocamion care efectua un transport de coletărie din Bulgaria, pentru România.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă al autocamionului, 1.000 de cutii, inscripționate Zymoplex, care conţineau în total 30.000 de comprimate, ce aveau ca substanță activă Tamoxifen, aceasta aflându-se pe lista substanțelor anabolizante cu grad mare de risc. La control, şoferul autocamionului nu a putut prezenta autorizaţii emise de autorităţile competente pentru transportul unor astfel de bunuri.

Produsele farmaceutice, a căror valoare se ridică la suma de 23.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul autocamionului a fost sancționat contravențional

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.