Acasă Politic Alina Gorghiu: Moţiunea de cenzură va fi depusă după data de 3...

Alina Gorghiu: Moţiunea de cenzură va fi depusă după data de 3 decembrie

DISTRIBUIȚI

148680 – 27112018 – Textul moţiunii de cenzură este aproape finalizat, iar Opoziţia o va depune după Ziua Naţională, anunţă la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu.

Senatoarea liberală declară că moţiunea de cenzură este o certitudine: „Da, se depune. Ieri, în Biroul Executiv s-a discutat acest lucru, va fi depusă moţiunea de cenzură. Suntem aproape cu lucrurile finalizate, cu discuţia cu colegii din Parlament, cu textul moţiunii. S-a luat şi decizia ca în perioada următoare să nu absenteze nici un coleg din Partidul Naţional Liberal, pentru că urmează să concretizăm şi să facem public acest calendar. N-aş vrea să vă dau date, pentru că este o discuţie dinamică în acest moment, e o discuţie în curs despre calendar, dar în mod cert, după data de 3 decembrie, după ziua de luni, după Centenar, după Ziua Naţională vom depune această moţiune de cenzură (…). Orice Guvern ar veni, în urma unui vot în Parlament, ar fi mult mai pregătit decât acest Guvern, care întâmpină un mandat foarte dificil şi pentru care nu este deloc pregătit”.

E mai bine să preia România preşedinţia Consiliului UE cu un Guvern demis de Parlament? Alina Gorghiu consideră că „întotdeauna poţi să găseşti oameni pregătiţi, care să ştie deja aceste teme. În acest moment, în Guvern nu există acei oameni care să facă faţă în domeniile în care noi avem discuţii în viitorul mandat”.

Are PNL un Guvern din umbră? „PNL are echipă pregătită, care să poată oricând să gestioneze nişte ministere, care în acest moment sunt într-un deficit enorm”, spune senatoarea liberală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.