Acasă Politic Gabriela Firea a demisionat de la conducerea PSD Bucureşti

Gabriela Firea a demisionat de la conducerea PSD Bucureşti

DISTRIBUIȚI
Gabriela Firea, vicepresedinte al Partidului Social Democrat (PSD), raspunde intrebarilor adresate de jurnalisti, miercuri 14 Iunie 2017, la Palatul Parlamentului, inainte de a participa la sedinta Comitetului Politic Executiv al PSD. Sedinta este dedicata luarii unei decizii in privinta sustineriii sau retragerii sprijinului politic pentru cabinetul Grindeanu, ca urmare a unei analize interne asupra indeplinirii programului de guvernare asumat de coalitia de majoritara. ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO

  148572– 19112018   –  Gabriela Firea a anunţat luni, înainte de şedinţa de Comitet Executiv al PSD, că şi-a înaintat de demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti în semn de protest că Liviu Dragnea blochează de doi ani alegerile pentru desemnarea unui preşedinte al organizaţiei.

„Mi-am depus acum demisia din calitatea de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Este o formă de protest a mea pentru faptul că de doi ani domnul Dragnea a blocat alegerile la această organizaţie şi la alte câteva din ţară, probabil pentru a fi vulnerabili şi de a depinde doar de domnia sa”.

Demisia vine înainte de şedinţa de Comitet Executiv în care Liviu Dragnea urmează să -i retragă  toate funcţiile deţinute de Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.