Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: 19 zile de prevenire a abuzurilor și violenței asupra copiilor și...

Ilfov: 19 zile de prevenire a abuzurilor și violenței asupra copiilor și tinerilor 

DISTRIBUIȚI

 148427 – 08112018 – În perioada 1 – 19 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov participă la campania 19 Zile de prevenire a abuzurilor și violenței asupra copiilor și tinerilor, inițiată de Fundația Summit-ul Femeilor Lumii Geneva.

Printre altele, polițiștii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii și Serviciului Rutier- Ilfov au prezentat pentru elevii Școlii nr. 3 din Voluntari, aspecte care țin de prevenirea delincvenței juvenile, a victimizării minorilor, precum și informații referitoare la siguranța rutieră.

În cadrul aceleași campanii, polițiștii Compartimentelor de Prevenire a Criminalităţii – Ilfov și Agenției Naționale Antidrog, precum și jandarmii ilfoveni au fost prezenți la Casa de Cultură Brănești unde au prezentat, la peste 150 de elevi din liceele din Ilfov, informaţii cu privire la fenomenul delincvenţei juvenile, consecinţele comportamentelor deviante, răspunderea contravenţională şi cea penală.

De asemenea, vor fi organizate dezbateri pe tema evitării victimizării ori a atragerii în anturaje pretabile săvârşirii de fapte antisociale, precum şi pe tema consecinţelor acestor fapte asupra făptuitorilor şi a victimelor.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.