Acasă Politic Ironiile lui Dragnea

Ironiile lui Dragnea

DISTRIBUIȚI
foto:someseanul.ro

  148379 – 05112018 – Liderul PSD, Liviu Dragnea a venit la ședința Comitetului Executiv al PSD cu două valize, una cu gogoși de la Rise Project și una cu dosare care ar avea legătură cu președintele Klaus Iohannis.

Dragnea a susținut din nou că nu are nicio legătură cu Tel Drum și că totul este o acțiune disperată menită să acopere și scandalul legat de revocarea procurorului general Augustin Lazăr.

”Prima valiză este de la Rise Project, este cu gogși. Le mâncăm aici. A doua valiză am găsit-o în fundul curții din Teleorman”, le-a spus Dragnea jurnaliștilor. El a început să scoată din cea de-a doua valiză niște documente care nu au ajuns la DNA și care ar viza achiziția frauduloasă a sediului Raiffeisen, retrocedări către Forumul German, dosarul cu promovarea procurororilor care i-au închis dosarele lui Klaus Iohannis, dosarul cu declarații mincinoase despre banii încasați din chirie, închirierea căminului de bătrâni, dosarul cu presiuni asupra unui judecător CCR.

”Mai avem niște stickuri. (…) Nu vă interesează golăniile făcute de procurori cu președintele României?”, a spus Dragnea către jurnaliștii care îl întrebau despre dezvăluirile Rise Project privind cazul Tel Drum. El a mai spus că își menține declarațiile în sensul în care nu are nicio legătură cu Tel Drum. ”Este o prostie, o disperare probabil să acopere și scandalul cu procurorul general Augustin Lazăr”, a mai calificat el ancheta jurnaliștilor Rise Project. Sursa: hotnews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.