Acasă Anchete Perchiziții la evazioniști din domeniul construcțiilor

Perchiziții la evazioniști din domeniul construcțiilor

DISTRIBUIȚI

148501 – 14112018 – Miercuri dimineață, polițiștii din Argeș, sub coorodnarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 13 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane și sediile unor societăți comerciale, bănuite de cauzarea unui prejudiciu de peste 3.200.000 de lei, prin evaziune fiscală în domeniul construcţiilor.

La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, efectuează 13 percheziții domiciliare, pe raza judeţelor Argeş, Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi pe raza municipiului Bucureşti, la locuințele unor persoane și sediile unor societăți comerciale, bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2010 – 2012, cei în cauză ar fi înregistrat în evidenţa fiscală şi declarat organelor fiscale achiziţii fictive de bunuri şi servicii, cu scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului prin activitatea infracțională este de peste 3.200.000 de lei. 15 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pentru audieri. La acțiune participă poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi de la Poliţia Sectorului 2 Bucureşti, anunță IGPR.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.