Acasă Anchete Interne Reabilitarea  sediilor de poliție

Reabilitarea  sediilor de poliție

DISTRIBUIȚI

 148492 – 13112018 – Poliția Română va moderniza 37 de sedii de unități de poliție și va crește capacitatea instituțională în domeniul managementului situațiilor de urgență, în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea Capacității de Reziliență și Răspuns la Situații de Urgență”. Documentul care evidențiază riscurile de mediu sau sociale și modul de gestionare a acestora poate fi consultat pe site-ul nostru: www.politiaromana.ro.

În perioada 2019-2025, Poliția Română va implementa Proiectul „Îmbunătățirea Capacității de Reziliență și Răspuns la Situații de Urgență”, susținut financiar de Banca Internațională de Reconstrucție și Dezvoltare.

În cadrul acestuia, vor fi reabilitate 37 de sedii de unități de poliție aparținând Inspectoratului  General al Poliției Române, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și inspectoratelor de poliție județene.

De asemenea, proiectul are o componentă de creștere a capacității instituționale în domeniul managementului situațiilor de urgență.

În vederea asigurării transparenței și pentru o bună informare a publicului interesat, a fost supus consultării publice documentul care evidențiază riscurile de mediu și cele sociale, precum și modul de gestionare a acestora pe parcursul implementării proiectului.

Acesta poate fi consultat la următoarea adresă: https://www.politiaromana.ro/ro/comunicate/proiectul-imbunatatirea-capacitatii-de-rezilienta-si-raspuns-la-situatii-de-urgenta

Propunerile, sugestiile, solicitările de informații suplimentare și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 10 de zile calendaristice, calculate de la data publicării anunțului, către Inspectoratul General al Poliției Române, str. Mihai Vodă, nr. 4-6, sector 5, București sau pe adresa de e-mail: proiecte.bird@politiaromana.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.