Acasă Politic Iarna deznădejdii noastre

Iarna deznădejdii noastre

DISTRIBUIȚI

148978 – 21122018 –   Moțiunea de cenzură a oferit încă o dată un circ ieftin, cu parlamentari care s-au jignit reciproc și cu un premier care a învățat să citească, dar face în continuare greșeli de exprimare atunci când vorbește liber: ”Niciun român i-ar fi rușine să vă răspundă, cu atât mai puțin premierul României”.

De un spectacol jalnic avem parte și în justiție. Rând pe rând ies din închisoare politicienii condamnați pentru corupție. De ce? Ne explică social-democratul Șerban Nicolae, fostul șofer al unui alt celebru penal Cătălin Voicu: ”Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift”.

Așa cum a promis, Klaus Iohannis s-a dus în ședința de guvern, dar a stat doar cât s-au discutat subiecte ce țin de politica externă, apărarea țării și ordinea publică.

Guvernul n-a dat ordonanța pe amnistie și grațiere, dar vineri ar putea da o altă ordonanță care va avea impact negativ asupra multor români și companii, în pofida avizului negativ al Comitetului Economic și Social. Ședința de Guvern va începe la 18:30, după închiderea burselor. Probabil că românii vor fi prea ocupați cu zarva de Crăciun ca să le pese. Vor deconta anul viitor.

Cât despre spitalele regionale de la Iași, Cluj și Craiova, mai avem de așteptat. După ce n-au fost în stare să le facă în actualul exercițiu bugetar, autoritățile vor să obțină suplimentarea cofinanţării europene şi alocarea în viitorul ciclu de finanţare al Programului Operaţional Regional 2021-2027 a sumelor necesare executării lucrărilor de construcţie aferente celor trei spitale regionale de urgenţă. – sursa: EurActiv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.