Acasă Anchete Interne Posibilități de cooperare între Poliția Română și forțele de securitate ale statului...

Posibilități de cooperare între Poliția Română și forțele de securitate ale statului Qatar

DISTRIBUIȚI

149264 – 30012019 –      La 29 ianuarie 2019, prim-adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Victor Wili Apreutesei, a condus o întrevedere de lucru cu o delegație din Qatar, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române. Scopul vizitei l-a reprezentat identificarea unor posibilități de cooperare între structurile de specialitate ale Poliției Române și forțele de securitate ale statului Qatar. 

            Delegația qatareză, condusă de locotentent colonel Mohamed Mesfer Hamad Alshahwani, directorul Departamanetului de Pregătire din cadrul Forțelor de Securitate Internă (Lakwiya), efectuează o vizită de lucru în România, în perioada 27 ianuarie-1 februarie 2019.

            La întrevedere au mai participat specialiști din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, Centrului Operațional, Direcția Afaceri Europene, Misiuni și Relații Internaționale, respectiv din cadrul Direcției Management Resurse Umane care au susținut, pe domenii de activitate, prezentări succinte ale activității structurii din care fac parte.

            Scopul acestei vizite l-a reprezentat identificarea unor posibilități de cooperare între forțele de Securitate ale Statului Qatar și structurile de specialitate ale Poliției Române, precum și participarea, din partea reprezentanților statului asiatic, la cursuri de specialitate organizate de Poliția Română.

            Partenerii din Qatar și-au exprimat speranța dezvoltării unei bune colaborări cu Poliția Română și și-au manifestat dorința realizării unor exerciții comune cu polițiștii români, în special în perspectiva organizării, de către statul Qatar, a Campionatului Mondial de Fotbal din anul 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.