Acasă Anchete Interne Cum puteți plăti taxa pentru pașaport 

Cum puteți plăti taxa pentru pașaport 

DISTRIBUIȚI
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 149013 – 04012019 – Locuitorii din Bucureşti-Ilfov care vor să plătească taxa pentru paşaport au la dispoziţie, din acest an, şase automate de plăţi ale CEC Bank, amplasate în centrele comerciale Plaza România şi Parklake Shopping Center, unde se află sediile Serviciilor de Paşapoarte Bucureşti şi Ilfov. Astfel, Trezoreria închide cele două puncte de lucru din centrele comerciale menţionate.

Există, însă, mai multe modalităţi pentru plata taxei de paşaport: la casieriile unităţilor CEC Bank, prin mandat poştal la orice oficiu poştal, on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de fiecare instituţie a prefectului, de la oricare bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către conturile deschise de fiecare instituţie a prefectului, în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului şi la casieriile instituţiilor prefectului.

Pentru depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor, cetăţenilor li se recomandă să facă programare online, în acest caz timpul de aşteptare la ghişeu fiind zero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.