Acasă Politic Dragnea dă în judecată Comisia Europeană

Dragnea dă în judecată Comisia Europeană

DISTRIBUIȚI
foto :antena3.ro

  149027 – 07012019 – Liderul PSD, Liviu Dragnea, recurge la justiția europeană pentru a încerca să obțină anularea raportului OLAF care stă la baza inculpării sale în dosarul Tel Drum, susține Ziare.com.

Pe site-ul Curții Europene de Justiție este înregistrată o cauză Dragnea vs Comisia. Plângerea este înregistrată la data de 11 decembrie 2018, iar cazul are numărul de înregistrare T728/18. Alte informații în legătură cu acest dosar nu sunt disponibile. Potrivit Ziare.com,reclamantul ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, care dă în judecată Comisia Europeană pentru că ar încerca să obțină anularea raportului OLAF (organismul antifraudă al Comisiei Europene) ce a constatat fraude cu fonduri europene în cazul Tel Drum.

Surse de la Luxemburg au explicat pentru Ziare.com că de fapt, Liviu Dragnea a ales o cale indirectă de a obține anularea raportului OLAF. El atacă un răspuns negativ primit de la Comisia Europeană la o plângere pe care o făcuse în privința raportului OLAF. Raportul OLAF propriu-zis nu mai putea fi atacat, întrucât ieșise demult din termen. Liviu Dragnea acuză că OLAF nu i-ar fi respectat dreptul de a fi audiat și prezumția de nevinovăție cu ocazia realizării raportului, care ar fi fost întocmit cu încălcarea regulilor de bună administrare a justiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.