Acasă Politic Gândul.info: Decuplați-l pe Orban! 

Gândul.info: Decuplați-l pe Orban! 

DISTRIBUIȚI
sursa: bursa.ro

 149185 – 22012019 –  Autointitulatul lider al Opoziţiei e mereu stupid. Recordul său politic absolut e că îşi păstrează prospeţimea: e, cu fiecare zi, mai suprinzător de stupid, scrie Lelia Munteanu pe Gandul.info.

În plină ofensivă de echitaţie, când PSD călăreşte aproape toate instituţiile Statului, Orbanul nostru iese la declaraţii şi, scotocind în ghena minţii sale, nu găseşte altceva de făcut decât să fluiere-n biserică: “pe Dragnea şi pe Tăriceanu (…) i-a durut în beţele de la schi că România nu are Buget”. Beţele de schiuri ţin de iconica preşedintelui Iohannis, pe care avalanşa de aberaţii a capului PNL e pe cale să-l îngroape. (Hălăduind în vacanţe de lux prelungite prin ţările calde, pe Dragnea şi Tăriceanu poate să-i doară cel mult în palmier).

Marele partid al Opoziţiei, PNL, a ajuns o însăilare de caterinci jenante. Cei care ar putea emite judecăţi solide sunt ţinuţi în frâu de un şef spăimos până şi de umbra lui, darmite de un guvern din umbră. Dacă Ludovic Orban nu va fi decuplat la timp de partid, n-o să mire pe nimeni că mărfarul liberal se duce-n bălării.

Orban e maestru în a se bate singur între două alegeri. La viitorul scrutin, îl va ajuta PSD, susțije Lelia Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.