Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Mafia deșeurilor reciclabile: Evaziune de 16,5 milioane de lei

Ilfov: Mafia deșeurilor reciclabile: Evaziune de 16,5 milioane de lei

DISTRIBUIȚI

   149121 – 16012019 –    Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Giurgiu au documentat activitatea infracțională a unui bărbat și a unei femei, de 34, respectiv 24 de ani, ambii din județul Giurgiu, precum și a unei societăți comerciale, tot din Giurgiu. Aceștia au prejudiciat, prin evaziune fiscală, bugetul de stat, cu peste 16.500.000 de lei.

Astfel, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2014, bărbatul, în calitate de administrator de fapt al unei societăți, a dispus înregistrarea, în actele de evidență contabilă și declarațiile fiscale, de cheltuieli nereale privind achiziția de bunuri (deșeuri reciclabile) de la mai multe societăți comerciale.

De asemenea, femeia, de 24 de ani, în calitate de asociat unic și administrator de drept al aceleiași societăți comerciale, a declarat, în mod fictiv, organelor fiscale, atât sediul social din județul Giurgiu, cât și punctul de lucru din județul Ilfov, în scopul sustragerii de la efectuarea verificărilor financiare și fiscale.

În urma acestor activități, prejudiciul cauzat bugetului de stat se ridică la 16.500.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările față de cele două persoane și față de societatea comercială în cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.