Acasă Economie Liniile preorășenești din Ilfov au devenit rute regionale și au indicative noi

Liniile preorășenești din Ilfov au devenit rute regionale și au indicative noi

DISTRIBUIȚI

 

149001 – 02012019 – De la 1 ianuarie 2019, liniile preorășenești din județul Ilfov au devenit rute regionale și au indicative noi, adică se afișază litera ”R” înaintea numărului. De asemenea, Societatea de Transport București anunță că din acest an operează șase linii noi față de cele 26 existente.

Așadar, de la 1 ianuarie 2019, liniile preorășenești care asigură transportul călătorilor au fost reorganizate, devenind linii regionale, cu indicative noi și cu trasee modificate.

În Regiunea București-Ilfov, în afara Capitalei, există 40 de unități teritorial-administrative, opt orașe (Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești-Leordeni și Voluntari) și 32 comune (1 Decembrie, Afumați, Balotești, Berceni, Brănești, Cernica, Chiajna, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Copăceni, Corbeanca, Cornetu, Dărăşti-Ilfov, Dascălu, Dobroești, Domnești, Dragomirești-Vale, Găneasa, Glina, Grădiștea, Gruiu, Jilava, Moara Vlăsiei, Mogoșoaia, Nuci, Periș, Petrăchioaia, Snagov, Ștefănești de Jos, Tunari, Vidra).

Ilfovenii au șansa, deci, să lase în urmă transportul cu maxi-taxi, care devenise tot mai lipsit de calitate. În ultimii ani, așa-zisele microbuze care leagă Capitala de Ilfov sunt conduse, în general, de șoferi nesimțiți, care nu au nici cea mai mică formă de respect față de călători și față de ceilalți participanți la trafic.

Atenție! Cei care folosesc autobuzele STB trebuie însă să își valideze călătoriile sau să își cumpere abonamente lunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.