Acasă Politic O părere

O părere

DISTRIBUIȚI

149007 – 03012019 – ”La început de an ne fixăm, de obicei, obiectivele. Opoziția, în 2019, va continua lupta împotriva guvernării PSD-ALDE, care duce România tot mai aproape de marginea prăpastiei prin măsurile de ordin economic şi atacurile neîntrerupte la adresa statului de drept. Puterea se pare că are ca obiectiv să arunce țara în afara regulilor Uniunii Europene, a cărei președinție am preluat-o de la 1 ianuarie.

În acest an, alegerile parlamentare vor fi un test fundamental pentru atașamentul nostru, ca popor, la proiectul Uniunii Europene și pentru încrederea în drumul democratic. Este esențial ca în Parlamentul European să avem eurodeputați care, prin acțiunea lor, să demonstreze că țara noastră rămâne pro-Europa și este determinată să mențină statul de drept. Nu avem voie să mai fim reprezentați în forul legislativ european de oameni ce îşi doresc subminarea valorilor democratice!

În acelaşi registru se situează şi alegerile prezidențiale care au, la rândul lor, o miză foarte mare. Președinția României, împreună cu partidele democratice din Parlamentul României și de societatea civilă, au rămas ultimele piedici serioase pentru cei care îşi doresc instaurarea regimului autocratic PSD-ALDE. Palatul Cotroceni este o redută care trebuie apărată. Altfel, cu un președinte PSD, drumul nostru către democrație devine total nesigur!”, anunță deputatul Dumitru Oprea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.