Acasă Politic PNL va sesiza Avocatul Poporului

PNL va sesiza Avocatul Poporului

DISTRIBUIȚI
foto: gandul.info

  149171 – 21012019 – Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat luni, la RFI, că formațiunea va sesiza Avocatul Poporului după ce Guvernul va adopta OUG privind completurile ilegale, afirmând că ordonanța privind contestația în anulare este ”o amnistie cu dedicație, cu nume și prenume, pentru Liviu Dragnea”.

Dancă a spus că Avocatul Poporului va fi sesizat, ”chiar dacă suntem convinși că demersul nostru va avea puține șanse de reușită”.

”Știm bine că în cazul Ordonanțelor de Urgență, singura instituție care poate contesta la CCR un astfel de act normativ este Avocatul Poporului. Din păcate, însă, domnul Ciorbea a arătat în acești doi ani că nu este deloc Avocatul Poporului, ci mai degrabă avocatul infractorilor care conduc acest Guvern și care nu fac altceva decât să guverneze pentru infractori, nu pentru cetățeni. Cu siguranță, vom sesiza din nou Avocatul Poporului, chiar dacă suntem convinși că demersul nostru va avea puține șanse de reușită, însă este timpul ca și Victor Ciorbea să răspundă pentru îndeplinirea sau neîndeplinirea cu rea credință a atribuțiilor sale de serviciu”, a declarat Dancă.

</meta name=”cxenseparse:url” content=”https:></meta name=”cxenseparse:pageclass” content=”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.