Acasă Externe SUA – Midwest: furtună de ninsoare și îngheț

SUA – Midwest: furtună de ninsoare și îngheț

DISTRIBUIȚI
foto:publika.md

  149255 – 29012019 –              Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau călătoresc în Statele Unite ale Americii că până pe  1 februarie 2019, în regiunea Midwest, sunt prognozate temperaturi extrem de scăzute, fiind preconizate valori minime istorice, însoţite de furtuni de zăpadă. De asemenea, sunt probabile depuneri de gheaţă şi polei, care pot provoca blocarea unor segmente ale infrastructurii de transport.

            Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Chicago: (001) (312) 573-1315, (001) (312) 573-1181, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al Consulatului General al României la Chicago: (001) (312) 307-2923.

            Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet www.chicago.mae.ro, www.accuweather.com,www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îți poate salva viața!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.