Acasă Politic USR visează frumos

USR visează frumos

DISTRIBUIȚI
foto: newsteam.ro

149238 – 28012019 –   USR şi PLUS vor anunţa, la 2 februarie, dacă vor candida pe listă comună la alegerile europarlamentare, a declarat președintele Dan Barna.

”USR este într-un proces de negociere cu PLUS şi probabil că până la finalul săptămânii vom avea o decizie dacă vom merge pe listă comună la europarlamentare sau vom merge separat. Pot să vă asigur că în situaţia în care această negociere va avea un rezultat pozitiv şi vom avea o listă comună, această posibilă alianţă are toate şansele şi va câştiga fără îndoială alegerile europarlamentare. Pe 2 februarie vor avea loc un comitet politic la USR şi un consiliu naţional la PLUS, în care se va lua o decizie într-un sens sau altul de către forurile statutare ale partidelor. Practic, sâmbăta sau duminica viitoare vom avea un răspuns referitor la strategia electorală pentru europarlamentare””, a spus Barna, într-o conferinţă de presă.

Potrivit liderului USR, negocierea cu PLUS este strict pentru candidaturile la europarlamentare, însă se discută şi despre obiectivul comun, de a ajunge la guvernare în 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.