Acasă Anchete Interne Cetățean turc, căutat de autorităţile olandeze, depistat la P.T.F. Calafat

Cetățean turc, căutat de autorităţile olandeze, depistat la P.T.F. Calafat

DISTRIBUIȚI

  149323 – 04022019 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat un cetăţean turc, căutat de autorităţile olandeze, care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de un paşaport german ce aparţinea altei persoane, cu intenția de a ajunge în Germania.

La verificarea documentelor de călătorie, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat că pasagerul nu este unul şi acelaşi cu bărbatul din fotografia aplicată în paşaportul temporar prezentat pentru control, motiv pentru care a fost condus la sediul instituției pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţeanul turc în vârstă de 45 ani, iar pe numele acestuia autorităţile din Olanda au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi proxenetism.

Cetăţeanul turc, conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.