Acasă Cultura/Media Cultură’n șură – teatru pe șoseaua de centură” a ajuns la Brănești...

Cultură’n șură – teatru pe șoseaua de centură” a ajuns la Brănești și Islaz

DISTRIBUIȚI

149419 – 12022019 –  Sâmbătă, 9 ianuarie și duminică, 10 ianuarie, spectacolul ”Doctor fără voie” de Molière, în regia lui Victor Olăhuț, s-a jucat în Brănești și Islaz.

Spectacolul s-a jucat în cadrul proiectului ”Cultură’n șură – teatru pe șoseaua de centură”, care urmărește includerea în circuitul artistic profesionist a comunităților din jurul Bucureștiului. Începând cu luna decembrie a anului trecut, caravana teatrală a fost în șapte localități din județul Ilfov – Vidra, Domnești, Buftea, Afumați, Cornetu, Chitila și Voluntari. Ultima reprezentație din cadrul proiectului va avea loc la Glina, pe 21 februarie. Prezența la spectacole a fost numeroasă până acum, iar la Brănești a fost o sală plină, motiv pentru care echipa ”Cultură’n șură” a oferit încă o reprezentație gratuită a spectacolului ”Doctor fără voie”.

Regizorul Victor Olăhuț, care a montat în teatre importante din țară, precum Teatrul Național din Sibiu și cel din Cluj-Napoca, a conceput pentru acest proiect o comedie alertă, interpretată de actori care au confirmat deja pe marile scene. Actrița Florentina Năstase a fost nominalizată la gala premiilor UNITER în 2016 pentru cel mai bun rol secundar, actorul Marin Grigore este cunoscut publicului pentru rolurile sale din producții de televiziune precum sit-com-ul ”Ai noștri” și a făcut parte din echipa filmului ”Sieranevada” în regia lui Cristi Puiu. Distribuția spectacolului ”Doctor fără voie” este completată de artiști ai tinerei generații care joacă pe scene importante ale teatrelor din București: Iulian Gliță, Ioana Rufu, Lavinia Cosma, Marius Costache, Bogdan Costea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.