Acasă Externe Agenda Europeana Este nevoie de o mai bună informare a tinerei generații în ceea...

Este nevoie de o mai bună informare a tinerei generații în ceea ce privește importanța apartenenței României la NATO 

DISTRIBUIȚI

149484 – 19022019 –     Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene, Angel Tîlvăr, în calitate de vicepreședinte al delegației României la Adunarea Parlamentară a NATO din Camera Depurațiilor, a participat luni, 18 februarie 2019, la Bruxelles, la sediul NATO, pentru a reprezenta România la Reuniunea Grupului de Lucru în ceea ce privește comunicarea despre NATO, program subscris eforturilor făcute de către Divizia de Diplomație Publică a NATO.

Programul a pornit de la dorința de a afla cât de mult cunosc reprezentanții tinerei generații despre scopurile NATO, valorile NATO, cum a apărut această alianță și care sunt legăturile între acțiunile sale militare și cele diplomatice.

România este una dintre țările în care cetățenii au o atitudine favorabilă NATO. Țara noastră este recunoscută atât ca aliat de încredere, cât și ca urmare a eforturilor sale de a se achita de îndatoririle pe care le are în cadrul alianței. În același timp, este nevoie de un permanent sprijin public pentru demersurile pe care România le face sau la care este parte, de aceea, o bună informare a cetățenilor este necesară.

Totodată, tinerele generații au nevoie de cât mai multe elemente care să le determine să susțină alianța în cunoștință de cauză, de aceea utilitatea unui astfel de program nu poate fi pusă la îndoială, a declarat Angel Tîlvăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.