Acasă Anchete Interne Focuri de armă la Moara Vlăsiei

Focuri de armă la Moara Vlăsiei

DISTRIBUIȚI

  149360 – 06022019 –   Miercuri dimineață au avut loc șapte percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furt din locuințe, precum și la două case de amanet. La sediul poliției au fost aduse patru persoane, pentru audieri.

Acțiunea vine în continuarea unei activități de prindere în flagrant-delict, desfășurată ieri seară, după ce trei persoane au spart o locuință din comuna Snagov.

La 5 februarie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din Ilfov au desfășurat o activitate de prindere în flagrant-delict a membrilor unei grupări specializată în furturi din locuință  și din societăți comerciale, care au încercat să sustragă bunuri dintr-o locuință din comuna Snagov. Polițiștii au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism în trafic, pe raza satului Căciulați, comuna Moara Vlăsiei. ”Ocupanții mașinii nu s-au conformat și, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost abandonat iar, din interior, trei persoane au fugit pe un câmp din apropierea satului Dimieni. După efectuarea somațiilor legale, polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical și, ulterior, în plan orizontal, fiind ranită una dintre cele trei persoane, în zona piciorului. Bărbatul, de 21 de ani, din Buftea, a fost transportat de urgență la o unitate spitalicească”, anunță IPJ Ilfov.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, polițiștii au pus în executare șapte mandate de percheziție, în această dimineață, atât la adresele unde locuiesc persoanele bănuite, dar și la două case de amanet din București, unde aceștia obișnuiau să valorifice bunurile provenite din săvârșirea de infracțiuni.

La sediul poliției Ilfov au fost aduși, pentru audieri, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 30 de ani.

Gruparea se afla în atenția polițiștilor din luna decembrie a anului 2018, membrii acesteia fiind bănuiți de savârșirea mai multor infracțiuni de furt, în județele Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu precum  și în municipiul București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.