Acasă Politic Întrevedere Viorica Dăncilă – Ruhsar Pekcan

Întrevedere Viorica Dăncilă – Ruhsar Pekcan

DISTRIBUIȚI

149395 – 08022019 –  Prim-ministrul  Viorica Dăncilă, a avut la 8 februarie 2019, o întrevedere cu ministrul Comerțului din Republica Turcia, Ruhsar Pekcan, în contextul vizitei de lucru pe care aceasta o efectuează în România. În cadrul discuției a fost subliniată importanța valorificării potențialului de creștere a schimburilor bilaterale.

Prim-ministrul român a salutat evoluția relației economice bilaterale și interesul comun de dinamizare a schimburilor comerciale, aflate pe o tendință ascendentă. A exprimat satisfacție față de decizia comună de organizare în perioada următoare a reuniunii Comisiei mixte interguvernamentale de cooperare economică, precum și semnarea, împreună cu ministrul român al mediului de afaceri, comerțului și antreprenorialului, Ștefan-Radu Oprea, a regulamentului de organizare a unui mecanism de dialog bilateral cu participarea mediului de afaceri. A subliniat, în același timp, importanța dialogului la nivel tehnic pentru asigurarea eficientizarea activității comerciale între agenții economici și atragerea investițiilor.

În contextul organizării, cu ocazia vizitei ministrului turc, a Forumului de Afaceri România-Turcia, prim-ministrul român a salutat inițiativa și a exprimat convingerea că acesta va contribui la consolidarea legăturilor la nivelul mediului de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.